Åka på fotbollsresa

För många räcker det inte bara att resa – man vill ha en upplevelse också. Det är en orsak till att just fotbollsresorna blivit så populära. När fotbollssäsongen är igång har du kanske börjat känna suget efter att se en fotbollsmatch på plats med ett av dina favoritlag. En resa utomlands i samband med en fotbollsmatch är ett perfekt sätt att kombinera resandet med ditt intresse.

Fotbollsresa till England

Många skulle nog hålla med påståendet att England och fotboll är synonymt med varandra. Möjligheten att få gå på en av Premier Leagues matcher är något många drömmer om. Gillar du fotbollslaget Manchester United kommer du definitivt att trivas på Old Trafford som riktigt andas fotbollshistoria. Du kan köpa matchbiljetter redan i Sverige genom att hos researrangören Go Sport Travel boka en resa till någon av Manchester Uniteds matcher. Dessutom har den konkurrerande klubben Manchester City gjort ett namn för sig de senaste åren, då de börjat satsa på fler storspelare. Det är ingen tvekan om att det blir extra festligt när dessa två lag spelar mot varandra i Premier League – kanske till och med i Manchester?

Fotbollsresa till Spanien

Spanska La Liga eller Primera División som det egentligen kallas, har mycket att erbjuda när det kommer till fotboll i världsklass. Tillsammans med Premier League rankas den som en av världens bästa ligor. Det är speciellt det offensiva spelet med många mål per omgång som utmärker denna superliga. Medan lagen i Premier League kör med ett mer defensivt spel. Real Madrid och FC Barcelona dominerar La Liga och under de senaste åren har en del av diskussionerna kring matcherna kommit att handla om vilket av dessa lag som kommer att vinna titeln. Även i det spanska landslaget är det mest spelare från Real Madrid och Barcelona som syns till. Då är det inte heller förvånande att Spanien under 2000-talet lyckats med att vinna två EM-titlar och en VM-titel i följd.

Comments are closed.
Back To Top