I väntan på flyget

Det kan hända i bland att man får tid över på en flygplats. Antingen så är man ute i allt för god tid eller så har det hänt något så man inte kommer iväg på utsatt tid. Det kan också vara så att man missat sitt plan och måste vänta till nästa går. Det kan också vara anslutande plan som man får vänta på i avgångshallen.

Det första du bör göra är att säkerställa vart ditt flyg kommer att gå ifrån. Leta upp rätt gate till en början och lokalisera dig så du snabbt kan ta dig till din gate när planet ska avgå. Mest troligt så vill du inte sitta på en och samma plats om du ska vara på flygplatsen under ett par timmar. För att få tiden att gå kan du leta upp en hot spot, det vill säga en plats med gratis WiFi så slipper du slösa på din surfpott. Internet är en stor tillgång och vi listar några saker som du kan göra online:

  • Spel på nätet är stort och du kanske har dina favoriter redan. Här ger vi dig ett tips med spel utvecklade av ELK Studios. Bloopers är det senaste spelet från denna spelutvecklare. Ett roligt spel med tema hämtat från TV och filmvärlden och de blooper som kan hända. Andra spel är Ecuador Gold, Electric Sam, Wild Toro och Taco Brothers bland annat.
  • Film på nätet finns idag via flera streamingtjänster. De flesta erbjduer en månad gratis för att prova så det är bara att signa upp på någon och se en film eller påbörja en serie av något slag. Vill du inte fortsätta så får du komma ihåg att säga upp ditt abonnemang innan provmånaden går ut.
  • Köp en bok och läs under tiden du väntar kan vara gott nog. På de flesta flygplatser så finns det någon Pressbyrå som säljer pocketböcker.
Comments are closed.
Back To Top