Karibien

Tidigare har Mallorca, Turkiet och Gran Canaria varit resmål som lockat många svenskar. Att få komma till ett varmt land som erbjuder många soltimmar, ett underbart klimat samt härliga stränder att vandra på. Vi tänkte ge tips på lite mer spännande resor, resor som är lite mer exotiska som ger dig ett oförglömligt minne.

Brasilien

Vårt första tips går till det exotiska landet Brasilien. Rio de Janeiro är en stad som andas liv där det är fullt med folk och aktivitet på gatorna större delen av dygnet. Fotbolls-VM kommer att hållas där i sommar så staden andas sport, evenemang och fest. Vill du även få sol och bad på din reda rekommenderar vi att besöka stranden Copacabana. En exotisk strand med kritvita sanddynor mot ett turkosskimrande hav.

Filippinerna

När gemene man tänker på sydostasiatiska länder är det Thailand och Malaysia som brukar komma upp i tanken. Ett land som erbjuder fantastiska stränder, turkosa hav och ett mycket bra dykvatten är öriket Filippinerna. Filippinerna har fler än 7100 öar där du får en fantastik upplevelse. Det populäraste resmålet här är Palawan-arkipelagen, ett område som är skyddat för sitt världsarv. På denna ö hittar ni kritvita sandstränder, naturliga laguner och turkost hav.

Karibien

Detta resmål har blivit mer och mer populärt för svenskarna de senaste åren. Här är klimatet ljuvligt, sandstränderna vita och havet kristallblått. Eftersom dollarn står rätt i kurs nu är det relativt billigt både med shopping och lyxiga middagar på Karibien idag. Ett perfekt resmål där du kan kombinera några sagar på stan med ett stilla lugn nere på stranden.

Back To Top