Sport- och äventyrsresa

Vill man vara lite aktiv på semestern och inte bara ligga och steka på en strand kan ett bra alternativ vara någon form av sport- eller äventyrsresa, vilket vi tänkte titta lite närmare på här nedan.

Skidresa

Skidresan är kanske den mest klassiska av alla sportresor. Även om svenska fjällen med bland annat Sälen, Vemdalen och Åre bjuder på skidåkning av hög klass, så är det ändå ingenting mot Alperna där bergen är högre och pisterna betydligt längre.

Golfresa

En annan sportaktivitet som går alldeles utmärkt att kombinera med resande är golf. Ännu är det kanske aningen kallt att ge sig ut på golfbanan hemma i Sverige, men i till exempel Spanien, Portugal, Kanarieöarna eller varför inte Turkiet går det alldeles utmärkt. F
Framåt sommaren och självfallet även under sommaren är platser som Irland, England och Skottland mycket bra golfdestinationer.

Surfresa

Har man ännu inte funnit tjusningen med att surfa är det absolut inte för sent. Att surfa är något som blir allt populärare och det finns också ett brett utbud av resor som är helt inriktade på surfing. Några populära surfresmål är bland annat franska Atlantkusten med Biarritz i spetsen, Costa Rica och så givetvis surfparadiset nummer ett, Hawaii.

Comments are closed.
Back To Top