Turist i Wales

Storbritannien har så mycket att bjuda på för dig som turist och det gäller att inte bara fokusera på England. Här finns allt från ett tempofyllt nattliv i Manchester till whiskyresor i Skottland för att inte tala om underbara Wales där du kan njuta av omgivningen, surfa eller ta med familjen på äventyr.

I Wales kan du hitta lite annorlunda attraktioner beroende på vad du är intresserad av, här finns underjordiska ostkällare, gruvindustrier, en underjordisk lekpark och konstgjorda vågparker så du blir garanterat inte besviken. Ta gärna några extra dagar på dit eller hemvägen för att stanna till i London och uppleva en musikal, lite shopping eller några av dess andra nöjen för den riktigt ultimata resan.

Ett tips är Zip World, en annorlunda och surrealistisk familjeupplevelse som ligger långt ner under markytan. För över 200 år sedan var det en arbetsplats för gruvarbetarna och idag är det en underjordisk lekplats. I detta grottnätverk kan du hoppa, rulla, studsa och glida mellan olika nät och få en unik studsmatteupplevelse. Inget som alla känner till men väl värt ett besök.

Är du äventyrare ut i fingerspetsarna så ska du ge dig ut och surfa i North Wales, här finns en surflagun som är 300 m stor på Surf Snowdonia. De har även en Crash and Splash lagun om man vill köra bodyboarding eller paddleboarding.

Wales har mycket att erbjuda så ta dig gärna tid och lär dig mer och besök dess slott och omgivningar.

Comments are closed.
Back To Top